Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Digimon tamers

ez a 3.évaddal foglalkozok remélem jó!

1. rész: Guilmon születése
2. rész: Terriermon megjelenik
3. rész: Renamon Guilmon ellen
4. rész: Gorillamon legyőzése
5. rész: Mulassunk együtt Calumon-nal!
6. rész: Renamon digiváltozik
7. rész: Guilmon veszélyben
8. rész: Guilmon digiváltozik
9. rész: Growlmon-pánik
10. rész: Rika kételkedik
11. rész: Szembesítés másfél perc múlva
12. rész: Válságban a baráti szövetség
13. rész: Rossz előérzet
14. rész: WarGrowlmon születése
15. rész: Rémület a metróban
16. rész: Digimon-táborozás
17. rész: A kék kártya nyomában – Kövesd a kék kártyát!
18. rész: Taomon holdfénynél
19. rész: A büszke Impmon
20. rész: A barátság kék kártyája
21. rész: Jenny kívánsága
22. rész: Védjük meg városunkat!
23. rész: Folytassuk tovább?
24. rész: Az indulás
25. rész: Digivilág
26. rész: Szelek völgye
27. rész: Belzemon, a sötétség királya
28. rész: A legendás szelídítő
29. rész: Hiányzó Calumon
30. rész: Kapcsolat a digivilágból
31. rész: Kazu digimonszelídítővé válik
32. rész: A titokzatos vizivilág
33. rész: Shuchong is digivilágba megy
34. rész: Leomon halála
35. rész: Megjelenik a Gallantmon
36. rész: Gallantmon Belzemon ellen
37. rész: Zhuqiaomon birodalmában
38. rész: Az igazi ellenség
39. rész: Sakuyamon megjelenik
40. rész: A fénylő evolúció
41. rész: Visszatérés az igazi világba
42. rész: Megtámadva
43. rész: Beelzemon visszatér
44. rész: Hírnök a digivilágból
45. rész: Szemben a Halálosztóval
46. rész: Megjelenik Justymon
47. rész: Megjelenik Jenny apja
48. rész: Megmenteni Jenny-t
49. rész: A világ végveszélyben
50. rész: Mentsd meg, akit szeretsz!
51. rész: Álmok, remények, és a jövőtörténet:

1. rész: Gillmon comes alive – Gillmon életre kel

Takato egy 5-es gyerek aki nagyon szereti a Digimont. Egyszer elkésik az iskolából, mert Digimon BCG-zett, és talált egy különös kék kártyát. Áthúzta a kártyaolvasón, és az átalakult egy D-Power DigiViceá. Az iskolában rajzol egy Digimont, Gillmont. Hazaérve megpróbálja a jegyzeteket átvinni a D-Power DigiViceán, de ez nem sikerül, ám később a D-Power magátol elkezdi laponként beszívni. Ekkor megjelenik egy DigiTojás a D-Powerben. Este Takato azt álmodja, hogy egy gyerek küzd egy Digimon ellen a saját Digimonjával. Reggel észreveszi, hogy a tojás feltört, és elindul megkeresni a Digimonját. Hosszas keresgélés után végül megtalálja Gillmont…

 

 

2. rész: Digimon, Digimon everywhere – Digimonok, Digimonok mindenütt

Takato hazaviszi Gillmont, majd bemutatkozik neki (Takatomon). Gillmon bejut az iskolába és rengeteg galibát okoz. Eközben Takato találkozik egy másik Tamerrel, Henry vel. Végül Takato megtalálja Gillmont, és elviszi a parkba, ahol van egy elhagyatott ketrec, abba akarják Gillmont tartani, de megérkezik rika és Renamon, akik megtámadják Gillmont…

 

 

3. rész: To fight or not to fight? – Harcolni, vagy nem harcolni?

Rika kihívja egy csatára Takatot, de végül Henry leállítja őket. Egy parkolóba találkoznak, ahol Terriermon Gargomonná DigiVáltozik és elkezd pusztítani. Rikára fogja a fegyverét, de Gillmon megállítja őt.

 

 

 

 

4. rész: It came from the other side- A másik oldalról jött

Takatonak támad egy ötlete, hogy hogyan változhatna Gargomon vissza Terriermonná: ki kell fárasztani! Eközben megjelenik Gorillamon és rájuk támad. Henry visszaemlékezik, hogy hogyan kapta meg Terriermont, és eszébe jut egy kártya amivel már egyszer legyőzte Gorillamont, így ez most is sikerül.

 

 

5. rész: dream a little dream – Álmodj egy kis álmot

Az iskola focipályája reggel teljesen összevolt krétázva. Ennek Calumon az oka, egy aranyos kis Digimon. Takato és gillmon megtalálja, és Henryvel Partnert akarnak neki keresni, ám ez nem olyan könnyű mint hitték. Este megjelenik eVilmon és harcba kezdenek. Renamon legyőzi és felszívja a Datáját. Ezután Calumon elmegy.

 

 

6. rész: O partner, where art thou? – O partner, hol vagy?

Rika és Renamon harcol Allomon ellen és Renamon győz. Ezek után visszaemlékeznek arra, amikor társak lettek. Renamon találkozik Impmonnal, aki szerinte Renamon egy rabszolga. Ezután megjelenik Dokugumon és Renamon Kyubimonná változik Rika segítségével, és így legyőzi ellenfelét.

 

 

 

 

7. rész: Now you see it, now you dont – Most látod, most nem látod

Takato és Gillmon éppen a városban sétálnak, amikor találkoznak Henryvel és Rikával. Ezután Gillmon eltűnik. Másnap a 3 Tamer eljut egy barlangba, ahol találnak egy DigiFelhőt. Belemennek, és megtalálják Gillmont. Yamaki is felfedezi a Felhőt, és elkezdi törölni, de a Tamerek sikeresen kijutnak belőle és megmentik gillmont.

 

 

8. rész: A question of trust – A bizalom kérdése

A parkban egy ámokfutót keresnek. Takato úgy gondolja, hogy ez Guilmon, és nagyon mérges lesz rá. Később megjelenik egy DigiFelhő, és hála Impmon provokálásának a benne lévő Devidramon megtámadja a várost. A Tamerek megküzdenek vele, és Guilmon Growlmonná DigiVáltozik, és legyőzi, majd letölti az Adatát.

 

 

9. rész: Not as Seen on TV – Nem úgy, mint a TV-ben

Growlmon nem tud vissza DigiVáltozni, így Takato megpróbálja kifárasztani. Ez nem sikerül, és egy barlangban hagyja, ahonnan Impmon kiüldözi. Egy parkban befestik terepszínűre, és így a Digimonokat kivéve senki sem látja.Elöbb megjelenik Rika és Renamon és renamon megtalálja és Rikka leostobázza Takatóékat.Ekkor elered az eső, és lemossa a festéket. Ezután egy szivárványt látnak, és Growlmon visszadigiVáltozik.

 

 

10. rész: The Icemon cometh – Az Icemon üstökös

Rika Gillmon DigiVáltozásán gondolkodik, amikor nagyon elkezd fázni. Hazamegy de ezt otthon is érzi. IceDevimon DigiFelhőjébe kerül, aki arra akarja rávenni, hogy legyen a Tamere. Ekkor megérkezik Henry és Takato, és végeznek IceDevimonnal. Rika végül kijelenti, hogy utálja a Digimonokat.

 

 

11. rész: Much ado about Musyamon – Sok hűhó Musyamon miatt

Henry és Terriermon belekreülnk egy Digitális Felhőbe, de Henry nem engedi, hogy Terriermon harcoljon. Eközben Takato egy új kártya kombóval legyőzi Kazut. Elindul Gillmonnal, hogy keressen egy Digimont, és találkoznak Musyamonnal. Gillmon nem tudja legyőzni, de Terriermon DigiVáltozik Gargomonná, és legyőzi Musyamont.

 

 

12. rész: Divided they stand – Osztott álláspontjuk

Renamon beszél Impmonal, aki elmondja neki, hogy nincs szüksége Partnerre, mert ő anélkül is erős. Ezután Renamon egyedül legyőz egy Digimont. Ezután Henry és Takato belefut Yamakiba, aki elmondja nekik, hogy a játék, amit játszanak nagyon veszélyes. Ezután Renamon egy másik Digimon ellen küzd, de nem tudja legyőzni. Ekkor megérkezik Rika, és Renamon Kyubimonná DigiVáltozva legyőzi a Digimont.

 

 

 

13. rész: Jaggernaut – Jaggernaut

Takato és Gillmon legyőzi DarkLizardmont. Ekkor megérkezik Yamaki és elviszi DarkLizardmont. Yamaki kísérleteket végez rajta, de kicsúszik az irányításából. Eközben Takato nem akarja, hogy Gillmon többet harcoljon. Ekkor valami fura dolog jelenik meg, és Gillmon érzi, hogy itt valami nagydolog fog történni.

 

 

14. rész: Grow mon grow – Nőj mon nőj

Gillmon nem is tévedett. Hála Yamakinak, egy nagyon erős Digimon érkezett a valós világba. Először Renamon küzd meg vele, de legyőzi. Ráadásul a D-Power sem tudja kimutatni a Digimonról az adatokat. Ezután Gargomon küzd meg vele, de ő is úgy jár mint Renamon. Ezekután Gillmon megy. Ám amikor a Digimon megharapja és elkezdi szívni az adatait, Takato is átérzi a fájdalmat. A D-Power kijelzi, hogy a Digimon Ultra szintű, és Takato Gilmonnal egy másik helyre kerül. Végül Growlmon WarGrowlmonná DigiVáltozik és legyőzi Mihiramont.

 

 

 

 

15. rész: Snakes, Trains, and Digimonos – Kígyók, Vonatok, és Digimonok

Takao barátai elmennek játszani Gillmonnal egy parkba, miközben Rikat és a nagymamáját megtámadja Sandiramon, egy kígyó Digimon. Rika és Kyubimon nem tudják legyőzni, de még Gargomon segítségével sem. Impmon szól Takatonak, hogy bajba vannak. Growlmon is beszáll a harcba és végül sikerül legyőzniük. Sandiramon törlődése előtt elmondja hogy ő egy Deva, és még tíz jön elenük.

 

 

16. rész: Back to Nature, Back to Battle – Vissza a természetbe, vissza a harchoz

Takato és Henry egy táborba mennek. Magukkal viszik Gillmont, és Terriermont, hogy ne harcoljanak, csak pihenjenek. Éjszaka, amikor már mindenki alszik elvitték őket egy kilátóra. Takato és Henry közben lát egy csirkeszerű Digimont. Úgy dönteneken nem szólnak Terriermonnak, és Gillmonnak, hisz olyan jól érzik magukat, ráadásul nem is akarják, hogy harcoljanak. Miután elmentek a Digimon magába szívja a város energiáját, és ettől még nagyobb lesz. Másnap Takato, Henry, Terriermon és Gillmon ismét találkozik Sinduramonnal, és végül legyőzik őt de csak úgy hogy a vízbe lökték.

 

 

17. rész: Duel with the Devas – Harc a Devákkal

Henry kap egy kártyát egy barátjától, ami átváltozik egy kék kártyává. Elindunak megkeresni az embert, akitől kártya van, amikor megjelenik Pajiramon és Vajiramon, két újabb Deva.Gargomon és Renamon nem elég erősek ahhoz, hogy legyőzzék. Henry végigpróbálja az összes kártyáját de nem sok sikerrel. Végü használja a Kék kártyát, és egy kis késedelemmel de Gargomon Matrix DigiVáltozik Rapidmonná, é legyőzi a két Digimont. Ám Vajiramon képes újrarakni magát, és Rika és Renamon utjába áll, mert beszélni akar Renamonnal…

 

 

 

18. rész: Digital Beauty – Digitális szépség

Rika modelkedik az anyjának hála. Felmérgesedik és kirohan. Eközben Renamon visszatér a beszélgetésről. Másnap egy újabb DigiFelhő jelenik meg, benne Vajiramonnal. Renamon megküzd vele, de nem tudja legyőzni, miközben Vajiramon arra akarja rávenni, hogy csatlakozzon a Devakhoz. Renamon többet akar tudni, így Vajiramon beszél. Ekkor megérkezik Rika, Henry és Takato. Terriermon és Gilmon DigiVáltzoik, de nem képesek legyőzni Vajiramont. Rika áthúzna egy kártyát a DigiViceán, amikor az átváltozik egy kék kártyává, és így Kyubimon Taomonná digiVáltozik és legyőzi Vajiramont.

 

 

 

19. rész: Impmon’s last stand – Impmon utolsó felállása

Impmon előtt feltünik egy Deva indramon. Indramon elmondja neki, hogy neki is van egy Tamere, majd eltűnik. Később újra feltűnik a Tamerek és Impmon előtt. Impmon szembeszáll vele, és majdnem meghal, de szerencsére Renamon az utolsó pillanatban megmenti. A Digimonok Digiváltznak, de nem képesek legyőzni Indramont, mivel elnyeli a támadásokat, és visszalövi rájuk. Az epizód végén Impmon Indramon felé ugrik…

 

 

20. rész: Out of the blue – A kéken kívül

A Digimonok képtelenek legyőzni Indramont. Yamaki a Juggernautot használva elpusztítja Indramont. Majd Henry apját elviszi a Hypnos épületbe, hogy segítsen nekik. Eközben Indramon újra megjelenik, és a Digimonok harcbaszálnak. Kazu ad Takatonak egy kék kártyát amit ő rajzolt. Takato áthúzza a kártyát és így Growlmon WarGrowlmonná DigiVáltozik, és legyőzi Indramont.

 

 

21. rész: Jeri’s Quest – Jeri küldetése

Jeri arra akarja rávenni Calumont, hogy legyen a társa. Beleszaladnak Kubiharamonba, a patkány Devaba. Jeri arra akarja rávenni Calumont, hogy harcoljon, de nem sikerül. Ekkor megjelenik Leomon, és megmenti őket, mire Jeri azt hiszi Leomon a társa. Leomon találkozik Takatoval és Gillmonnal, akik meg akarják támadni, de Jeri megállítja őket, és elmondja nekik, hogíy Leomon a partnere. Takato felhívja Henryt és Rikát, hogy tájékoztassa őket is. Eközben a Patkány Deva újra feltűnik, de sikerül leverni.

 

 

22. rész: The boar wars – A vaddisznó harcok

Henry a városban sétál, amikor észrevesz egy plakátot, amin a Kínai horoszkóp állatai találhatóak. Ráébred, hogy ezek a Devak. Elindul, hogy megmutassa a többieknek. Útközben találkozik Rikaval, és együtt mennek tovább. A parkban Kazu és Kenta Tamerek akarnak lenni. Takato bíztatja őket, hogy lehetséges, hogy egy nap kapnak egy-egy Digimont. Eközben Juri megakar tanulni BCG-zni. Több kártyája van, mint Kentanak, Kazunak és Takatonak. Rikaék megérkeznek és Rika elkezdi tanítani Jurit. Yamaki eközben újra hasznáni akarja a Juggernautot. A fiú aki követi a Tamereket újra feltűnik, és a csapat úgy dönt, hogy követi őt. Látnak egy Digitális Felhőt amiből előjön a vadkan Deva Vikaralamon. A 3 bajnok szintű Digimon nem sokat ér ellene, így a malac tovább pusztít. A Tamerek képesek lettek néhány kártyájukat átalakítani Kék kártyákká, hogy megvédjék a családjukat. A három Digimon Matrix DigiVáltozik, és megtámadják Vikaralamont, csakhogy Yamaki eközben maximális erőre állítja a Juggernautot!

 

 

23. rész: A world apart – A világon kívül

A Tamerek nem nagyon bírnak Vikaralamonnal. A Juggernaut energiájától a Juriék által követett gyerek átváltozik Makuramonná, a majom Devavá. Makuramon elordítja magát, és a Juggernaut tönkreteszi. Takato elordítja magát így erőt ad WarGrowlmonnak. WarGrowlmonvégül legyőzi Vikaralamont. Eközben Makuramon elrabolja Culumont, és át akarja vinni a DigiVilágba. Leomon megpróbálja megállítani de nem sikerül. Ekkor Juri kap egy sárga DigiVice-t és Leomon Tamere lesz. Takato elhatározza, hogy kerüljék bármibe, de megmenti Culumont.

 

 

24. rész: The journey begins – A kaland elkezdődik.

A pusztítás, amit Vikaralamon tett hatalmas, ráadásul Makuramon elrabolta Culumont. A gyerekek úgy döntenek átmennek a DigiVilágba, és megmentik Culumont. A gyerekek próbálják elmondani a szüleiknek, hogy elmennek. Takato, Juri, Kenta és Kazu elmondják a tanárnőjüknek, Ms. Asaginak, hogy elmennek. A nő megpróbálja megállítani őket. Gillmon megtalálja a DigiVilág kapuját és a gyerekek elindunak.

 

 

25. rész: Brave new Digital World – Szép új Digitális Világ

A Tamerek megérkeznek a Digitális Világba. Különös adatsugarak jönnek az égből, és az égben meglátják a Földet. Nem sokkal később megjelenik Meramon És megtámadja őket, de Leomon megállítja. Másnap Jagamonok zavarják meg nyugalmukat. A Tamerek elmenekülnek. Meramon szembeszáll velük, de végül törlődik.Eközben Culumon megmenekül Makuramon elől. A majom visszamegy megkeresni, de ezúttal egy nagy sárkányon. Eközben a Tamerek egy sivatagban keresik Culumont, amikor egy adatsugár közeledik feléjük. Rika és Renamon megakarják menteni Kentát és Kazut, de így ők is beekerülnek az adatsugárba.

 

 

26. rész: Kazu and Kenta’s excellent adventure – Kazu és Kenta kitűnő kalandja

Kazu, Kenta, Rika, és Renamon a DigiVilág egy másik pontjára Teleportálódtak. Egy különös vihar támad így ők elindulnak valami fedezéket keresni. Találnak egy kis házat, ahol találkoznak Jijimonnal, és Babamonnal, akik egy Digimon házaspár, és állandóan harcolnak. Megetetik, és megfürdetik őket. Másnap a vihar elül, és menniük kell. Kenta és Kazu megkérdezik a Digimonokat, hogy nem akarnak e a partnereik lenni. Végül elindulnak, de a szél felkapja őket a magasba.

Kép

 

 

27. rész: Motorcycle Madness – Motorbicikli őrület


Henry, Juri, és Takato egy Chuchidarumon faluba érnek. Egyszer csak megjelenik egy motorbicikli, és megtámadja őket. Eközben Impmon találkozik a kutya Devaval, és alkut köt vele, hogy DigiVáltozik, ha megöli a Tamereket. Impmon belegyezik, és beleesik egy láva tóba. A Tamerek megpróbálnak harcolni a motor ellen. Gillmon leüti az előző vezetőt MetalKoromont és ő ül fel, de így gonosz lesz, és ő fojtatja a pusztítást. Leomon leszedi Gillmont a motorról, ami beleesik egy kis láva tóba. Pár percel később a Motor újra előjön egy új vezetővel, aki magát Beelzemonnak nevezi.

Kép 

28. rész: Blame it on Ryo –

Rika, Kenta, és Kazu a többieket keresik. Megint jön egy Adatsugár, és ők a DigiVilág egy másik pontjára teleportálódnak. Találkoznak Clockmonnal, és Hagurumonnal. Ez a hely televolt fogaskerekekkel és órákkal. Észreveszik hogy nem működnek, és megjavítják őket, de ezzel felkeltik Megadramont. Kyubimon megpróbálja megállítani, de nem sikerül, és egyre rosszabbodik a helyzet. Ekkor megjelenik egy másik Digimon Cyberdramon és megküzd Megadramonnal. Legyőzi, és feltűnik a Tamere is, Ryo Akiyama. Kenta és Kazu teljesen odavannak Ryoért, mivel ő a legjobb Digimon Kártyás, és még Rikát is letudja győzni. Ryo szívesen segít nekik, de Rika azt mondja, hogy neki a saját útját kel járni, és elhagyja a csapatot.

Kép 

29. rész: Goliath - Góliát

Ryo, Kenta és Kazu találkozik a többiekkel. Eközben Culumon vidáman sétálgat és néhány Digimont DigiVáltoztat. Makuramon észreveszi a DigiVáltozás feényét és arra megy. Belefut a Tamerekbe, és Majiramont küldi harcba. A sárkány hatalmas és senki se akar ellene harcolni.Ryo áthúz egy kártyát, a Góliátot, és Cyberdramon elpusztítja a sárkányt. Ezután Ryo és Cyberdramon elhagyja a csapatot, mivel Cyberdramonnak új ellenségre van szüksége.

Kép 

30. rész: An imperfect storm – Egy nem tökéletes vihar

Beelzemon nagyon elégedett az új formájával, de ellenséget akar, hogy harcoljon. Elkezd keresni a DigiViágban kihívások után. Eközben Takato, és a többiek visszamennek a zászlóhoz, hátha Rika ott van. Rika egy mocsaras helyen van, ahol lát egy csomó repülő Diginome-ot. Renamon elmegy ételért, Amikor a Diginome-ok belelökik Rikát a vízbe. Valaki egy kötelet dob neki. Rika azt hiszi, hogy Renamon, de kiderül, hogy ez Calumon. Renamon visszamegy hozzájuk, és a vissza teleportálódnak a sivatagba. Takato-ék eközben visszaértek a zászlóhoz és tapasztalják, hogy Rika sehol sincs. Rika, Renamon és Calumon észreveszik őket, és a csapat újra együtt lesz. A Való Világban a Hypnos Yamaki nélkül teszteli a Juggernaut-ot újra. Takatoék azon gondolkodnak, hogyan jussanak haza, amikor feltűnik Beelzemon és felfedi, hogy ő Impmon. Kyubimon Taomonná DigiVáltozik és harcba száll vele. Mielőtt történhetne valami a Juggernaut aktiválódik, és egy szél felkapja Beelzemont. Taomon használ egy varázslatot, hogy megvédje a Tamereket amikor feltűnik Chatsuramon, feltöri a pajzsát, és elrabolja Calumont. Taomon megint használja a varázslatot, de Takato, Henry és Terriermon elkeverednek a csapattól, így az megint szétesett.

Kép 

31. rész: Kazu’s upgrade – Kazu fejlesztése

Rikáék a DigiVilág egy újabb szintjére kerülnek, ahol egy tónál találkoznak egy Andromonnal, aki Orochimonnal harcol és veszít. A Tamerek elviszik őt egy Gekmon faluba, hogy segítsenek rajta, de azok elvannak foglalva az Orochimonnak szánt Tejkoktél készítésével. A Tamerek adnak néhány adat csomagot Andromonnak, és ő De-DigiVáltozik Guardromonná. Eközben Orochimon elrabolja Jurit, és a rabszolgája lesz. Juri reméli, hogy ha eleget ivott a tejkoktélból, akkor Orochimon elalszik. Guardromon kitalál egy tervet, hogyan mentsék meg Jurit. Bemásznak a Tejkoktélos hordókba, és átjutnak Orochimon szigetére, és ott támadják meg. Juri tévedett, mert Orochimon a Tejkoktéltól, csak még erősebb lett! A Tamerek elpusztítják néhány fejét, de nem mennek semmire. Ahhoz, hogy megesmmisítsék, a fő fejt kell elpusztítani. Juri áthúz egy LadyDevimon kártyát, és Leomon elpusztítja Orochimont. Kazu kap egy D-Powert, és így ő lett Guardromon Tamere. Eközben Takatóék hála egy Adatsugárnak bele esnek egy tóba.

Kép 

32. rész: Shibumi speaks – Shibumin beszél

Takato Henry és Terriermon a vízalatt úszva keresnek egy helyet, ahol megállhatnak levegőt szívni. Még épp időben találnak egy barlangot, ahol Takato észreveszi, hogy működik a kézi számítógépe, amit Yamakitól kapott. Beszél Yamakival, aki a Tamerek szüleivel van. Amíg Takato beszél, Henry felfedezi, hogy tudnak lélegezni a víz alatt. A Víz alatt kutatva Takatoék találkoznak egy Divermonnal, akit megtámadott néhány Otamamon. Miután legyőzték őket, Divermon elvezeti őket egy barlangba, ami egy másik Dimenzióba viszi Takatoékat. A Dimenzióban találnak egy kis házat, amiben találkoznak Shibumival! Shibumi mesél nekik a kék kártyákról, és hogy hogyan juthatnak haza. Elmondja nekik, hogy ha eljutnak a Fejedelem földjére, akkor elérhetők a Valós Világot. Egy géppel, ami úgy néz ki mint egy D-power, Henryék elindulnak a Fejedelem földjére…

Kép

 

 

 


33. rész: Rabbit transit - A nyúl átmenet

Susienak nagyon hiányzik Terriermon. Az apja elviszi a parkba, ahol találkoznak Yamakival. Amíg Mr. Wong és Yamaki beszélget, Susie átkerül a Digitális Világba. Találkozik néhány Digimonnal, majd egy Antylamonnal, aki a Digimon Fejedelem déli kapujának őrzője. Játszik Susieval, majd megéhezik, így Susie elmegy ételért. Feltűnik Makuramon, aki el akarja rabolni Susiet. Antylamon megvédi, majd megérkezik Henry, Takato és Terriermon. Henry rájön, hogy Antylamon az utolsó Deva, és Suiseért fut, akinek egy fény golyó repül a kezébe, és átalakul egy D-Powerré. Susie Antylamon Tamere lesz.

34. rész: Lionheart – Oroszlánszív

Takato, Henry és Susie a fejdelem földjén vannak. Henry megkérdezi Lopmont, hogy hol van Calumon. Lopmon elmagyarázza,
hogy Calumon a DigiVáltozás kulcsa és hogy meg kell küzdenie a Digitális világot fenyegető gonosszal. Takato beszélni akar a
fejdelemmel, hátha kitudják egymást segíteni. Amikor elindul a kapu felé, Beelzemon feltűnik, és el akarja őket pusztítani.
Eközben a többiek keresik Takatoékat, és a Digimonok vissza emlékeznek, hogy miképpen választották ki a Tamereiket.
Renamon azért választotta Rikát, mert egy Erős partnert akart. Leomon azért választotta Jurit, mert olyan a szíve, mint egy oroszláné,
de Gillmon nem emlékszik miért választotta Takatot. Eközben a fejedelem földjén Terriermon Rapidmonná DigiVáltozik, és
megpróbálja visszatartani Beelzemont. Takato Gillmonért kiállt, és Growlmon egy Adatsugáron keresztül meghalja. Riak
és a többiek befutnak az adatsugárba és elkerülnek Takatoékhoz. Kyuubimon megtámadja Beelzemont, de az majdnem megöli, de
Leomon megállítja. Elmondja Beelzemonnak, hogy a harc és az erő nem minden. Beelzemon bedühödik és átszúrja Leomon hasát.
Amikor Leomon elkezd eltűnni, elmondja Jurinak, hogy hiába hal meg, mindíg egy része lesz a lánynak. Látva egy barátjuk halálát,
Takato szinte lángol a dühtől. Growlmon Digiváltozik WarGrowlmonná, és megtámadja Beelzemont, de az az égbe ugrik.
WarGrowlmon követi, de kap a fejébe egy Dupla ütközést. Takato mindenáron DigVáltoztatni akarja WarGrowlmont, és ő át is
alakul Megidramonná, egy sárkányszerű szörnyé. Takato shockba kerül, és eldobja a D-Powerét, ami darabokra törik, és törlődik.

Kép


35. rész: Give a little bit - Adj egy kicsit

Megidramon lefogja Beelzemont, és le akarja harapni a fejét, de az még éppen megtudja tartani kezével ellenfele fejét.
Feltűnik Makuramon de a Démon Lord megöli és letölti az Adatát. Taomon és Rapidmon megpróbálja megállítani Megidramont és
Beelzemont, de Beelzemon Makuramon erejét használva lefagyasztja őket. A Tamereknek sikerül kiolvasztani őket, de Beelzemon
megkapja, a végső szintű erejüket. Végül Magidramon DeDigiVáltozik Gillmonná, és Takatoval Bio-Alakulást csinál és Gallantmonná alakul...

 

Kép


36. rész: Harcban

A Harc Gallantmon és Beelzemon között megkezdődött. Beelzemon túl gyors Gallantmonnák, ráadásul a többieket is védenie kell.
Eközben Zhuqiaomon megához hívja Chatsuramont, hogy pusztítsa el Lopmont és az embereket. Chatsuramon megérkezik és
megpróbálja elpusztítani Susiet és Lopmont, de Terriermon az utolsó pillanatban megmenti őket. Gallantmon még Chatsuramon
előtt odaér, és elpusztítja őt. Beelzemon letölti Chatsuramon adatát, és ettől mégerősebb lesz. Beelzemon leteríti Gallantmont,
és a fejéhez tartja a fegyverét. Amikor már úgy tűnt, minden elveszett, Guardromon egy támadással elöki Beelzemont.
Gallantmon ezt kihasználva, leteríti Beelzemont. Használja egy támadását, majd az Igazság Pajzsát, ami a legerősebb támadása,
és legyőzi Beelzemont. Amikor meg akarja ölni, Juri megállítja. Beelzemon elmegy.

 

Kép

37. rész: No mon is an island - Egy szörny sincs a szigeten

Takato, Herny és Rika elindulnak, hogy kiszabadítsák Calumont. Kenta, Kazu, Susie és Juri ot maradnak.
Feltűnik Zhuqiaomon és megtámadja őket. a Digimonk Matrix DigiVáltoznak, de így sem elég erősek egy Megához.
Rapidmon bekap egyet Zhuqiaomon egyik erős támadásából, és De-DigiVáltozik. a Többiek elmondják neki, hogy ők egy csapat,
és Terriermon és Henry Bio-alakulást csinál MegaGargomonná. MegaGargomon megtámadja Zhuqiaomont, és végül leszakad alatta a
padló, és lezuhan. A gyerekek elkezdik keresni Calumont, de ekkor Zhuqiaomon visszatér...

 

Kép

38. rész: Azulongmon explains all - Azulongmon elmagyaráz mindent

A Tamerek menekülnek Zhuqiaomon elől. Renamon Matrix DigiVáltozik Taomonná, és használja a védő pajzsát. Terriermon és
Gillmon kiugranak, és megtámadják Zhuqiaomont. Amikor a fejedelem már majdnem elpusztította őket, Azulongmon megjelenik,
és megvédi őket a támadástól. Azulongmon elmondja Zhuqiaomonnak, hogy ideje lenne ezt abba hagyni, és az igazi ellenségre
koncentrálni. Zhuqiaomon egy újabb támadást használ Gillmonra. Takato kiugrik az erő felhőböl Gillmonhoz, és ők Bio-Alakulnak
Gallantmonná. Rövid csata után Azulongmon leállítja őket. Zhuqiaomon ráébred, hogy az emberek és a Digimonk együtt
Dolgoznak, hogy létrehozzanak, egy erőteljes erőteret. A fejedelm ráébred, hogy az igazi ellenség végig ott volt a Digitális Világban.
Shibumi feltűnik, és elmondja, hogy az ellenség a D-Reaper. Ez egy program volt ami megakadályozta, hogy a Digimonok erőteljesek
legyenek. Hirtelen elkezdett mutálódni a törlődött Digimonk adatait használva és ettől erőseb lett a fejdelemnél is. A Digimonok nem
lettek erősebbek, és a Digi-nomok átvitték a DigiVáltozás erejét egy Digimonba, Calumonba. Az ellenség újra felébredt, és ez a
DigiVilág végét is jelentheti.

 

Kép

39. Rész: Song of Sakuyamon - Sakuyamon éneke

A Tamerek, Azulongmon és Zhuqiaomon elhatározzák, hogy kiszabadítják Calumont. A barlangból, ahol fogságban van a D-Reaper Káosza
apró kis vörös gömbök formájában elkezdett a felszínre törni. Rika le akar menni Calumonért, hogy megmentse a közelgő veszélytől.
Nemsokára feltűnik Ryo és Cyberdramon. Ryo lemászik Rikával és látják, amint Calumon mászik felfele. Calumon Rika kezébe ugrik.
Ryo berakja őt egy lyukba. Rika és Renamon úgydönt megküzd a Káosszal, és ők ketten Bio-alakulnak Sakuyamonná. Visszaszorítják a Káoszt,
és viszamennek a többiekhez. Már éppen mennének, amikor a Káosz a felszínre tör egy hatalmas oszlop formájában.

 

Kép

40. rész: Janyu's ark - Janyu bárkája

Tamereknek vissza kell jutniuk a valós világba, hogy megmeneküljenek. Yamaki beszél a Szörny készítőkkel, hogy hogy ál a bárka, miközben Beelzemon szégyelli magát azért, amit Jerivel és Leomonnal tett. Néhány Chrysalimon megtámadja, és mivel ő nem akarja most már az erőt, hagyja magát, és De-DigiVáltozik, majd a szél elrepíti a sálját. Renamon érzi, hogy valami baj történt, és a Káosz újra feltör. Azulongmon elmondja hogy Calumon segítségével a Digimonok tovább DigiVáltozhatnak, és Calumon az égben elkezd forogni, és rengeteg Digimon Mega szintre változik, és elindul a fény felé. Végül elkészül a bárka és a gyerekek hazamehetnek, de Jeri eltűnt. Guardromon megtalálja, de a szeme megváltozott, és egy gonosz mosoly van az arcán. A bárkát leküldik a DigiVilágba, és a gyerekeknek 40 percük van arra, hogy beszáljanak. Azulongmon ad nekik egy felhőt, amin elutaznak, amikor a káosz eljut egészen a valós világig, amitől a HYPNOS leáll. Renamon megtalálja Impmon sálát és elindulnak megkeresni Rikával. Janyu egy ötletével újra működésbe hozzák a gépeket a Szörny Készítőkkel, és most már a gyerekek beszállhatnak, de Rika, Renamon és Impmon még nincs sehol...

 

Kép

41. rész: Homeward bound - Hazatérés

A bárka megérkezett, de Rikáék még mindig nincsenek meg. Susie szál be elsőnek, és Jeri még mindig nagyon furcsa. Kyuubimon olyan gyorsan fut, amennyire csak tud, de nagyon fáradt, így Rika egy kártyával segíti. Ryo és Cyberdramon elindulnak megkeresni őket, és még Takato sincs a bárkában. Eközben a Szörny Készítők azon fáradoznak, hogy rendbe tegyenek mindent, és Rika anyja a nagyanyjával reménykedik, hogy vissza tudják őket hozni. Takato fut a bárka után, de nem éri el, így a Digimonok egy láncot alkotnak, hogy sikerüljön felszállnia, de így Calumon is leesik Takatohoz. Végül megérkezik Riak és Ryo és megvan Impmon is. Végül mind feszállnak, és Cyberdramon Monodramonná De-DigiVáltozik. Út közben a bárka megint leáll, mivel a Káosz ott van a Valós és a Digitális Világ között. Végül megint elindul, és megérkeznek a Földre. Mindenki találkozik a szüleivel, kivéve Jurit. Takatoval hazakíséri Jurit egy vonaton, de másnap reggelre a D-Reaper Káosza elérte a földet, és előjött Shinjukuban...

 

Kép

 
42. rész: Reuninon - Újra egyesülés

Rika és Herny szülei nézik a híreket a Káoszról, miközben a Hypnos emberei és a Szörnykészítők leköltöztek a fekete teherautókba. Takato és Gillmon hazafelé utaznak egy vonaton, és Takato megjegyzi, hogy Juri nagyon furcsán viselkedik, amióta Leomon meghalt. Impmon a régi Tamerei házát figyeli, és észre vesz egy képet, amit ők rajzoltak róla. Eközben Calumon játszik Jeri testvérével, amikor Jeri egy pillanata nagyon furcsán viselkedett. Takato haza telefonál, hogy elmondja a szüleinek, hogy harcolni akar a D-Reper ellen. Rika és hadsereg is így dönt. A Hypnos emberei rájönnek, hogy a D-Reaper Digitális de nem Digimon. Henry is eldönti, hogy harcolni fog. Takato azon a barlangon keresztül jut el, ahol elbujtatták Growlmont. Miután átjutott találkozik Rikával és Henryvel. Itt az ideje, hogy a Tamerek újra harcba szálljanak...

 

Kép

43. rész: Beelzemon's big day - Beelzemon nagy napja

A gyerekek találkoznak egy sereg ADR-02-vel. Rájönnek, hogy ez az ellenség és elfutnak. Az éjszakát az iskolában töltik, és másnap reggel éhesen elmennek Takatoék pékségébe, ahol Takato megtanítja őket kenyeret sütni és Gillmon ehet Gillmon kenyeret. Eközben Impmon keresi a régi Tamereit, és Herny tanítójának a segítségével eljut hozzájuk. Eközben a Tamerek harcba szállnak a D-Reaperrel. Az első ellenfelük ADR-03. A Digimonok Matrix DigiVáltoznak Ultimate szintre, és támadnak. Impmon látja a harcot a TV-ben és elindul, hogy segítsen nekik. Mielőtt elmegy Ai nekiadja a kedvenc játék pisztolyát és Mako megpuszilja. Miközben fut átalakul Beelzemonná és a Ai-tól kapott játék pisztoj átalakul egy Positron fegyverré és hozzánő Beelzemon karjához. Fekete angyal szerű szárnyai nőnek és a piros szemei zölddé változtak és elrepül a csatába. Amikor megérkezik a többiek már tejesen szét vannak verve, de Beelzemon a Korona robbantójával elvágja az ADR-03-at és a D-Reapert összekötő kábelt, így a többiek legyőzhetik az ADR-03-at. A csata után Beelzemon elmondja, hogy ő Beelzemon Blast Mode és Takato azt látja, hogy Jeri eltűnik egy fa mögött...

 

Kép

44. rész: The messenger - Az üzenő

A második iskolában töltött nap után, a Tamerek találkozni akarnak a szüleikkel. Elmennek hát Rikáékhoz, mivel mind ott vannak. Csinálnak húst és Takato szülei késztenek Gillmon kenyeret. Eközben a Szörny Készítők rájönnek, hogy a D-Reaper is tud DigiVáltozni és megtalálták a D-Reaper első programját. Rájönnak, hogy a Valós Világ béli D-Reaper sokkal másabb mint a Digitális béli. Yamaki pedig észreveszi, hogy a bárka megpróbál beszélni hozzájuk. A Tamerek az evés után újra harcolni akarnak a D-Reaper ellen, és találkoznak egy fekete ruhás lánnyal, Aliceszel és egy Digimonnal. A Digimon Dobbermon és őt a fejedelem küldte, hogy segítse a Tamereket. Egy új ADR megtámadja a Tamereket és miközben Kyuubimon, Gargomon és Growlmon harcol ellene, Dobbermon a levegőbe ugrik és megköszöni Alicenek, hogy segített neki megtalálni a Tamereket. Dobberman adata két részre szakad egy piros és egy kék sugár formájában, amik körbeveszik a Tamereket és így ők képesek a Bio-alakuásra...

 

Kép

 
45. rész: The D-Reaper's disguise - A D-Reaper álruhája

Hála Dobbermonnak a Tamerek Bio-alakulnak és megtámadják a D-Reapert. Gallantmon bele esik a D-Reaperbe és lezuhan egy parkba, ahol Takato és Gillmon visszaváltoznak. Találkoznak Jurival, aki még mindig ugyan olyan és elkezd beszélni nekik arról, hogy az emberek nem logikusak és törölni fogják őket. Takato megpróbálja leállítani Jurit, de Gillmon már tudja, hogy ő nem az igazi Juri. Eközben Skauyamon és MegaGargomon megpróbálják megmenteni Gallantmont és megérkezik Suzy, Kenta és Kazu a Digimonjaikkal. Hírtelen egy új, titokzatos Digimon jelenik meg. Eközben a város másik részén Alice hazafelé menet találkozik Dobbermon fejével, aki megnyalja az ő fejét majd annyit mond: viszlát éseltünik.

 

Kép

46. rész: When is a Mon Justimn - Amikor a Mon Justimon

Az új Digimon Justimon! Rika rájön, hogy Ryo van a belsejében és elindulnak megmenteni Gallantmont. Eközben Takato sír Juri miatt, aki végül felveszi igazi alakját és Takato végül belátja, hogy ez tényleg nem az igazi Juri. Sakuyamon, Kenta és MegaGargomon megérkeznek a parkba, ahol MarineAngemon elkergeti ADR-01-et (ál Juri) és feltölti Sakuyamon életerejét. Eközben Justimon és Guardromon harcolnak ADR-06 ellen. Eközben Calumon és Impmon keresik az igazi Jurit és végül megtalálják a Hypnos két tornya között lévő gömbbel. Impmon átalakul, hogy megvédje Calumont és beszívódnak a bömbbe, ahol Calumon bezáródik az igazi Juri mellé és Beelzemont elfogja a D-Reaper...

 

Kép

47. rész: My kingdoom for a horse - Országomat egy lóért

A Szörny készítők egy új bárkát akarnak készíteni, miközben Juri még mindig kómában van, és újra átéli Leomon és az anyja halálát. A D-Reper átveszi Juri hangját, hogy emlékeket ébresszen fel benne és lassan megpróbálja megölni Beelzemont, de az nem adja fel. A Szörny Készítőknél eközben ott van Juri apja és mostohaanyja. Az apja ellop egy teherautót és megpróbálja megmenteni Jurit. Takatoék Bio-alakulnak és megtámadják a D-Reapert. Legyőzik ADR-07-et és 08-at, de nem tudják megmenteni Calumon és Jurit. Végül elkészül az új bárka és elnevezik Granninak. Henry DigiViceának a segítségével áthozzák a Valós Világba és Gallantmon erejével életre keltik. Végül Beelzemon megpróbálja megmenteni Jurit, de ez reménytelennek látszik.

 

Kép

48. rész: Shadow of the Beast King - A Bestia Király árnyéka

Beelzemon, Juri és Calumon még mindig fogságban vannak. Eközben a Szörny Készítőknél Garnni kap egy erős támadást. Hírtelen Daisy felfedez néhány adatot a DigiVilágról, aminek már a 47% elpusztult. Beelzemon segíteni akar Jurin, ahogy Gallantmon is, de a D-Reaper túl erős. A Szörny Készítők és a világ összes TV-jén az emberek látják a Tamereket és partnereiket. Látják, ahogy Takato veri a levegőt, és ahogy Gallantmon végzi a támadásokat. Lopmon DigiVálzotik, hogy segítsen Kazunak és Kentának és Yamaki tájékoztatja Takatot Granni fegyveréről. Takato használja, és Beelzemonnal megpróbálják megmenteni Jurit. Amikor már Beelzemon kitudná húzni Jurit, ő nem fogja meg a kezét, és a D-Reaper egy támadásának köszönhetően Beelzemon elkezd zuhanni a mélybe és Juri még mindíg fogoly.

 

Kép

49. rész: D-Reaper's feast - A D-Reaper ünnepsége

Beelzemon úgylátszik repül a végzete felé, de Granni megmenti, csak éppen De-DigiVáltozott Impmonná. Eközben Jrinek megjelenik ADR-01 és az ő hangján beszél. Yamaki elmondja a Tamereknek, hogy ők az utolsó esélye a világnak. Néhány repülő bedob a D-Reaperbe olyan szerkezeteket, amelyek meggátolják a kommunikálásban. Ez csak nagyon rövid ideig tart, és a Tamerek visszatérnek a szüleikhez. A Szörny Készítők elmondják a Tamereknek, hogy mire valók a szerkezetek. Mr.Wong bescanneli Terriermont, hogy megtudja, mi a közös a Digimonokban és a D-Reaperben. Takato találkozik Kai-jal és halja Jurit így a többi Tamerrel elindul, hogy kiszabadítsák. Shibumi ad egy piros kártyát Henrynek és a végső csata elkezdődött...

 

Kép

50. rész: Jeri fights back -Jeri visszatámad

Takato elhagyja a családját, hogy kiszabadítsa Jurit. Gillmonnal Bio-alakulnak Gallantmonná és Grannn elrepülnek. Találkoznak Sakuyamonnal, Terriermonnal és Henryvel. Henry elmondja Takatonak, hogy Shibumi készített egy olyan kártyát, amivel harcolhatnak a D-Reaperben. Mind áthúzzák a kártyát és bemennek harcolni. Bent rengeteg ADR-rel találkoznak. Az ADR-ek mind az ADR-09 elé gyűlnek, hogy védjék azt, amikor egy örvény jelenik meg alattuk. Mr.Wong elmondja Henrynek, hogy ez az örvény köti össze a D-Reapert a DigiVilággal. Mielőtt bármit is tehetnének, egy hatalmas féregszerű dolog tör fel, aminek olyan feje van, mint Jurinak. Sakuyamon, MegaGargomon és Justimon megküzd a féreggel, miközben Dukemon elindul megmenteni Jurit. Amikor odaér az ADR-01 leüti. Miközben Dukemon repül a halála felé, amikor hall egy hangot. Ez Grani! Grani azt mondja neki, hogy ha nagyon szeretne repülni ő neki adja a szárnyait, mivel Dukemon a barátja. Ők ketten átalakulnak és létre jön Dukemon Crimson Mode! Végül elrepül, hogy megmentse fogoly barátját...

51. rész: Such sweet sorrow - Édes bánat

MegaGargomon, Justimon és Sakuyamon nem elég erősek, hogy legyőzzék a Shinigami Reapert. Justimon megkéri Sakuyamont, hogy adja a kardjának az erejét. Sakuyamon nagy-nehezen bele egyezik, de Justimon először még nem képes irányítani az erőt. Sakuyamon nagyon legyengült, de MegaGargomon segítrajta és elpusztrítja a Shinigami Reaper kaszáit. Végül Justimonnak sikerül használmnia az erejét és ketté vágja a Shinigami Reapert. Gallantmont eközben megtámadja néhány ADR, akiket könnyen lever, de megérkezik ADR-01 és harcba száll vele. Hírtelen megint feltűnik a Shinigami Reaper de elkezd az örvény felé haladni, mivel a fejedelem megtámadta azt. Mr.Wong elmondja Henrynek, hogy a Juggernaut-ot belerakták Terriermonba. MegaGargomon belerepül az örvény közepébe és elkezd nagyon gyorsan forogni, így a D-Reaper elkezd leszívódni. Gallantmon legyőzi ADR-01-et és Shibumi felfedezi, hogy a piros kártyától, el fogják veszíteni a Mega alakjaikat. Ez meg is történik. Takato és Gillmon megmentik Jurit és megérkezik Kenta, Kazu, MarineAngemon és Guardromon, akik megmentik a Tamereket. Később mindenki ott van a Parkban. Még Impmon és a Tamrei is. Impmon megkérdi Jurit, hogy megbocsát e neki és Juir igent mond. Ekkor minden Digimon elkezd alacsonyodni és visszafejlődnek In-Trainign szintre. Mr.Wong elmagyaráza a gyerekeknek, hogy a Digimonoknak vissza kell menniük az ő világukba. Mindenki sír és a Digimonok elmennek. Pár nappal később minden visszatér a normális kerékvágásba. Takato minden nap elment Gilmon lakhelyére abban reménykedve, hogy ő ott van. Egy nap megtalálja az eredeti kapuját a DigiVilágnak, ahol először mentek be. Lehet, hogy egy nap megint találkozik Gillmonnal...

 

D-reaper

Kép

A D-reaper egy fejlődésre képes digitális program, de nem digimon. A Digitális Világban, jelent meg legelőször. Calumon segített a digimonoknak az átalakulásban, hogy legyőzhessék. A Digitális Gnómok elvitték Calumon fényét a digimonokhoz, így azok Mega szintre fejlődve jöttek harcolni a D-reaper ellen. Ekkor látszólag legyőzték, de később átment a valós világba is. Ellepte a várost, mindent el akart pusztítani. Létrehozta az ügynökeit, akik kapcsolódtak hozzá, és eljutottak a város minden pontjába. Végül Yamaki és a Vad Banda kitalálták hogy a Vörös kártya segítségével létre tudnak hozni egy hasadást. MegaGargomon a hasadásban erős forgást hozott létre, és így az elnyelte a D-Reapert.

D-Reaper ügynökei /Agents of D-Reaper, ADR/

Név: ADR-01 Jeni Type

Kép

Megjelenés: 46. ep.
Legyőzte: Gallantmon /Crimson mode/ (51. ep.)

Jellemzés:
A D-Reaper fogjul ejtette Jenit észrevétlenül, rövid idő alatt és kicserélte az egyik Ügynökére aki felvette Jeni alakját és ment tovább a Tamerekkel. Mindenkinek feltűnt, hogy "Jeni" furcsán viselkedik, de azt hitték Leomon halála miatt van ez. A valós világan Jeni Type felvette valódi alakját és végleg a Tamerek ellen fordult. Jenit a D-Reaper a D-Reaper Ball-ban tartotta fogva ahol Beelzemon, Leomon gyilkosa kimentette Jenit.

Név: ADR-02 Searcher

Kép

Megjelenés: 42. ep.
Legyőzte:MegaGargomon (51. ep.)

Név: ADR-03 Pendulum Feet

Kép

Megjelenés: 42. ep.
Legyőzte: Beelzemon /Blast Mode/ (43. ep.)

Név: ADR-04 Bubbles

Kép

Megjelenés: 44. ep.
Legyőzte:MegaGargomon

Név: ADR-05 Creep Hands

Kép

Megjelenés: 45. ep.
Legyőzte: Gallantmon és MegaGargomon (45. ep.)

Név: ADR-06 Horn Striker

Kép

Megjelenés: 46. ep.
Legyőzte: Justimon (46. ep.)

Név: ADR-07 Paratice Head

Kép

Megjelenés: 47. ep.
Legyőzte: Justimon (47. ep.)

Név: ADR-08 Optimizer

Kép

Megjelenés: 47. ep.
Legyőzte: Gallantmon (47. ep.)

Név: ADR-09 D-Reaper Ball / Gatekeeper

Kép

Megjelenés: 48. ep.
Legyőzte:MegaGorgomon (51. ep.)

Jellemzés:

 

A D-Reaper "fején" van. Ebbe tartotta fogva Jenit.

D-Reaper megtestesülései:

Név: Cable Reaper

Kép

Megjelenés: 50. ep.
Legyőzte: MegaGargomon (51. ep.)

Név: Mother D-Reaper

Kép

Megjelenés: 50. ep.
Legyőzte: MegaGargomon (51. ep.)

Devák

Szint: Ultimate
Típus: Data
Csoport: Bestia
Támadások: Páncélos tigris farok, Szamuráj tigris farok
Megjelenés: 14 ep.
Legyőzte: WarGrowlmon (14 ep.)

Mihiramon, a Tigris Deva

Kép


Mihiramon volt az első Deva aki megjelent a városban. Egy Digierőteret hozott létre, ahol olyan erős lehetett mint a Digitális Világban. Guilmon ebben a csatában alakult át először. WarGrowlmon lett belőle, és legyőzte a Tigris Devát.

Szint: Ultimate
Típus: Virus
Csoport: Bestia
Támadások: Mérges fejsze
Megjelenés: 15 ep.
Legyőzte: Growlmon, Gargomon és Kyubimon (15 ep.)

Sandiramon, a Kígyó Deva

Kép

Sandiramon egy metró aluljáróban jelent meg. Guilmon épp Takatoval és a barátaival játszott, amikor Impmon elszólta magát, hogy digimonok vannak a talpa alatt, ő meg itt szórakozik! Guilmon azonnal Terriermon és Renamon segítségére sietett. Átalakult Growlmonná és segítségével legyőzték a Kígyó Devát.

Szint: Ultimate
Típus: Data
Csoport: Bestia
Támadások: Positron pulse
Megjelenés: 16 ep.
Legyőzte: Growlmon, Gargomon (16 ep.)

Sinduramon, a Kakas Deva

Kép


Takato és Henry táborozni voltak az osztállyal. A digimonokat is magukkal vitték, hogy pihenjenek egy kicsit a sok harc után. Éjjel kint voltak sétálni, és megnézni a kilátást, amikor Henry Digivice-a egy idegen digimon jelenlétét észlelte, de ezt eltitkolták Guilmon és Terriermon elől. Az ellenséges digimon eközben hatalmasra nőtt és egy baglyon keresztül közölte a Tamerekkel, hogy őt az ember által kitalált fény élteti. Henry ebből rájött, hogy a Sinduramon az elektromossággal táplálkozik. A harc tehát elkerülhetetlen volt, és a digimonok legyőzték.

Szint: Ultimate
Típus: Virus
Csoport: Bestia
Támadások: Villám vihar
Megjelenés: 17 ep.
Legyőzte: Rapidmon (17 ep.)

Pajramon, a Kecske Deva

Kép

Pajramon Vajiramonnal együtt jelent meg a városban. CD-ket és elektromos szerkezeteket ettek, hogy megszilárdítsák a megjelenésüket a valós világban. Nagy kavarodást okozott társával a városban, de Terriermon Rapidmon formájában legyőzte.

Szint: Ultimate
Típus: Vaccine
Csoport: Bestia
Támadások: Deva Blade, Terror Blade
Megjelenés: 17 ep.
Legyőzte: Taomon (18 ep.)

Vajramon, az Ökör Deva

Kép

Vajramon Pajramonnáal jelent meg, de egy epizóddal tovább maradt életben. Ő is társával együtt rombolt a városban és falta az elektromos cuccokat. Renamont jó harcosnak látta, ezért megkérte, hogy csatlakozzon a Devákhoz, imádja az istenüket és gyűlöljék az embert. De Renamon nem ment vele, és elmondta, hogy ő a Tamerével érzi jól magát. Majd átalakult Taomonná és legyőzte Vajramont.

Szint: Ultimate
Típus: Virus
Csoport: Bestia
Támadások: Szarvtámadás, kürt támadás
Megjelenés: 19 ep.
Legyőzte: WarGrowlmon (20 ep.)

Indaramon, a Ló Deva

Kép

Indaramon a városban jelent meg. Nagyon megsebezte Impmont. Impmont ez lekileg is nagyon megviselte, és egyre erősebbé akart válni. (ez is hozzá segítette ahhoz, hogy később csatlakozzon a Devákhoz és teljesen a Tamerek ellen forduljon és megölje Leomont) Kazu saját készítésű kék kártyáját használva alakult át Guilmon WarGrowlmonná és legyőzte.

Szint: Ultimate
Típus: Vaccine
Csoport: Bestia
Támadások: Deva klón
Megjelenés: 21 ep.
Legyőzte: Leomon (21 ep.)

Kumbhiramon a Patkány Deva

Kép

Kumbhiramon egy parkban jelent meg. Rá akart támadni Jerire. Vele volt Calumon is, de ő nem tudott mit tenni ellene így hát menekültek előle. Ekkor megjelent Leomon és megvédte őket.

Szint: Ultimate
Típus: Vaccine
Csoport: Bestia
Támadások: Fusion labda, Mocsár bomba
Megjelenés: 22 ep.
Legyőzte: WarGrowlmon (23 ep.)

Vikaralamon, a Disznó Deva

Kép

Vikaralamon amikor megjelent a fél várost szinte porig rombolta. Makuramon eközben elrabolta Calumont. Jeri a Vikaralamon elleni harc közben lett Leomon Tamere. Ezután keltek útra a Tamerek a Digitális Világba, hogy megmentsék Calumont.

Szint: Ultimate
Típus: Data
Csoport: Bestia
Támadások: Majom ököl, Primal bomba
Megjelenés: 19 ep.(gyerek forma), 23 ep. (eredeti forma)
Legyőzte: Beelzemon (35 ep.)

Makuramon, a Majom Deva

Kép

Makuramon először gyereknek álcázta magát, hogy megfigyelhesse Calumont. Meg kellet őt szereznie, mert Calumon az digimon evolúció kulcsa. Később visszaalakult eredeti formájába, és elrabolta Calumont. Magával vitte a Digitális Világba.

Szint: Ultimate
Típus: Data
Csoport: Bestia
Támadások: Tűz fal, Tüzes nyíl
Megjelenés: 25 ep.
Legyőzte: Cyberdramon (29 ep.)

Majramon, a Sárkány Deva

Kép

Makuramont vitte mindenhová. Cyberdramon győzte le. Ryo egy különleges kártyával segítette társát a csatában.

Szint: Ultimate
Típus: Data
Csoport: Bestia
Támadások: Menny üvöltése
Megjelenés: 27 ep.
Legyőzte: Gallantmon (36 ep.)

Chatsuramon, a Kutya Deva

Kép

Chatsuramon adott erőt Impmonnak, hogy Mega szintre léphessen. Impmon csatlakozott hozzájuk, Beelzemmonná változott. Ezzel teljesült a vágya, cserébe a Tamerek ellen kellet fordulnia.

Szint: Ultimate
Típus: Data
Csoport: Bestia
Támadások: Bunny Blade
Megjelenés: 33 ep.
Legyőzte: -

Antylamon, a Nyúl Deva

Kép

Antylamon őrizte az egyik Digimon Isten, Zhuqiaomon kapuját. Suzie amikor a Digitális Világba került, Antylamonhoz tévedt. Játszani hívta, jólérezték magukat, de Antylamon visszament és teljesítette a kötelességét. Amikor Makuramon Suziera támad, Antylamon megvéde, de nem lett volna szabad a Deva társa ellen fordulnia. Ezért ki lett tagadva, és visszaalakult Rookie szintre Lopmonná, majd Suzie társa lett.

 


Digimonok
Főbb digimonok:

Guilmon

Kép

Szint: Rookie
Típus: Virus
Csoport: Hüllő
Támadás: Tűzgolyó
Társ: Takato

Fejlődés:
*Jarimon > Gigimon > Guilmon > Growlmon > WarGrowlmon > Gallantmon (+ Takato) > Gallantmon Crimson mode

Kép

Renamon

Kép

Szint: Rookie
Típus: Data
Csoport: Állat
Támadás: Jégtüske áradat
Társ: Rika

Fejlődés:
*Reremon > Viximon > Renamon > Kyubimon > Taomon > Sakuyamon (+ Rika)

Kép

Terriermon

Kép

Szint: Rookie
Típus: Vaccine
Csoport: Állat
Támadás: Tinny Twister
Társ: Henry

Fejlődés:
*Zerimon > Gummymon > Terriermon > Gargomon > Rapidmon > MegaGargomon (+ Henry)

Kép

Egyéb főszereplő digimonok:

Calumon

Kép

Szint: In-Training
Típus: ?
Csoport: ?
Támadás: -
Társ: -

Fejlődés:
(-nincs-)

Impmon

Kép

Szint: Rookie
Típus: Virus
Csoport: Gonosz
Támadás: Badda Boom
Társ: Ai és Mako

Fejlődés:
Kiimon > Yaamon > Impmon > ? > ? > Beelzemon > Beelzemon blast mode

Kép

Leomon

Kép

Szint: Champion
Típus: Vaccine
Csoport: Állat
Támadás: Állatok Királyának Ökle
Társ: Jeni

Fejlődés:
(-ismeretlen-)

Guardromon

Kép

Szint: Champion
Típus: Virus
Csoport: Gép
Támadás: Őrző gát, Veszélyes lézer
Társ: Kazu

Fejlődés:
MetalKoromon > Kapuirmon > Hagurumon > Guardromon > Andromon > *HiAndromon

Kép

Cyberdramon

Kép

Szint: Ultimate
Típus: Vaccine
Csoport: Android
Támadás: Pusztító karom, Cyber karom
Társ: Ryo

Fejlődés:
*Ketomon > Hopemon > Monodramon > *Strikedramon > Cyberdramon > Justimon (+ Ryo)

Kép

Lopmon

Kép

Szint: Rookie
Típus: Data
Csoport: Állat
Támadás: Tiny Twister, Fénylő jég
Társ: Suzie

Fejlődés:
Conomon > Chocomon > Lopmon > *Turuiemon > Antylamon > Kerpymon

Kép

MarineAngemon

Kép

Szint: Mega
Típus: Vaccine
Csoport: Tündér
Támadás: ?
Társ: Kenta

Fejlődés:
(-ismeretlen-)

* Nem szerepelt a sorozatban


¤ 3. Szezon : Tamerek

Tamerek
Főszereplő Tamerek:

Név: Takato Matsuki
Digimonja: Guilmon

Kép

Jellemzés:
Takato kedves, rendes fiú. Szeret rajzolni. Guilmont is ő tervezte, és a rajza életre kelt. Nagyon bátor. Mindent megtesz Guilmonért és a barátaiért.

Név: Henry Wong
Digimonja: Terriermon

Kép

Jellemzés:
Henry okos, és tisztességes. Terriermonnal először egy digimonos számítógépes játékban találkozott, amit az apja vett neki. A digimonját a barátjaként kezeli, nem szeretné ha harcolna vagy átalakulna. Az apja is részt vett a digimonk megalkotásában. Van egy kishúga, Suzie.


Név: Rika Nonaka
Digimonja: Renamon

Kép

Jellemzés:
Rika távolságtartó és barátságtalan. Az anyja nagyon fiatalon szülte, nem tudott vele rendesen törődni. Ezért a nagymamájánál lakik. Ő a digimon kártya bajnok. A digimonokat eleinte eszköznek, harci fegyvernek tekinti. De idővel rájön, hogy minden digimon érző lény, nem pedig egy adathalmaz. El kezd aggódni Renamonért amikor harcol. Szívből megszereti a digimontársát, a barátait, családját és a digimonokat.


Többi Tamer:

Név: Ryo Akiyama
Digimonja: Cyberdramon

Kép

Jellemzés:
Ryo a Digicsata kártya bajnok. Még Rikát is legyőzte, pedig ő is nagyon jól játszik. Cyberdramonért ment a Digitális Világba és 1 évig bolyongott.


Név: Jeni Katou

Kép

Digimonja: Leomon

Jellemzés:
Jeni kedves és megértő. Kezdetben kicsit félt a digimonoktól, de amikor találkozott Guilmonnal látta, hogy milyen aranyos. Ő is elkezdte gyűjteni a Digicsata kártyát és nagyon szeretett volna egy digimont. Először Calumont szerette volna társának, de Calumon nem szeretett volna Tamert. Utána találkozott Leomonnal, aki megmentette Kumbhiramon, a patkány Deva támadása elől. Jeni Leomont akarta digimonjának, mindenhová követte, de Leomon visszautasította. Később a Vikaralamon elleni harcban Leomon megsérülrt és Jeni kapott egy Digivice-ot amivel egy digimódosítással megmentette Leomont és így társak lettek. Később a Digitális Világban, Leomont megölte Beelzemon. Ez Jenit annyira megviselte, hogy a bánatát kihasználva a D-Reaper elrabolta és kicserélte egy Jeni-hasonmás ADR-ra. Jenit Beelzemon mentette ki a D-Reaper fogságából.

Név: Kazu Shiota

Kép

Digimonja: Guardromon

Jellemzés:
Kazu Takato egyik barátja. Gyűjti a Digicsata kártyákat és jól is játszik velük. A digimontársával, Guardromonnal a Gekomonok falujában találkozott ahol a Gekomonok a 9 fejű kígyódigimonnak kényszerből főzték a sake-t. Guardromon (akkor még Andromon) harcolni akart a gonosz Orochimon ellen, de a Gekomonok elítélték ezért. Andromon megsérült a harcban, visszaalakult Guardromonná. Kazu ápolta őt amíg meg nem gyógyult. Ettől Guardromon Kazu társává vált.

Név: Suzie Wong

Kép

Digimonja: Lopmon

Jellemzés:
Suzie egy játszótérről került át a Digitális Világba. Itt találkozott a kapuőrző Antylamonnal, a nyúl Devával. Suzie rávette Antylamont, hogy játszanak. Jól érezték magukat, de egy idő után a Deva visszament, hogy teljeseítse a kötelességét. Suzie egyedül maradt, és rátámadt Makuramon, a majom Deva. Antylamon megszegte a szabályokat, és megmentette Suzie-t. Antylamon visszaalakult Rookie szintre, Lopmonná és Suzie digimon társa lett.

Név: Kenta Kitagawa

Kép

Digimonja: MarineAngemon

Jellemzés:
Kenta Takato egyik barátja. Szeret Digicsata kártyázni, bár nem játszik túl jól. Ő találkozott legkésőbb a digimontársával. MarineAngemon, a kis Mega digimon, a Bárkába is észrevétlenül követte és így társak lettek.

Név: Ai és Mako

Kép

Digimonja: Impmon

Jellemzés:
Ők Impmon Tamerei. Régebben Impmont játékként kezelték, folyton veszekedtek rajta. Ezt Impmon megunta és elszökött tőlük. Megutálta az embereket. Később visszament Ai-hoz és Makohoz, mert rájött, hogy szüksége van rájuk. A két kisgyerek is békét kötöttegymással, hogy Impmon ne haragudjon rájuk többé. Impmon Beelzemonná alakult a kedvükért, és résztvett a D-Reaper elleni harcban.

 Ryo Akiyama Legenda:


Ryo a Legendás Tamer nem hiába kapta ezt a nevet, hisz egész története már szinte Legenda. Card Kingnek is nevezik, mert ő a legjobb Digimon kártyás. Az egész története úgy kezdődött, hogy 11 (1999) éves korában karácsonyra kapott, egy laptopot amivel éppen szórakozott, amikor megjelent a monitoron egy Agumon, és megkapta az első DigiVice-át. Ezután bejutott a DigiVilágba ahol Agumonnal rengeteg kalandot átélt. Megmentette Tai-t és a többi 01-es DigiLovagot Milleniumontól. Később ő is feltűnt néhány másodpercre a Chidren’s Little War Gameben (E-mailéket küldözgetett). Ezután megkapta a legelső D-3-ast és a DigiVilágba került Kennel. Rájöttek, hogy Milleniumon él, és miután legyőzték bezárták őt a Sötét Kristályba. Amikor Mileniumont legyőzték, ő szabadjára engedte a Fekete Spórákat amiket Ryonak szánt, de Ken kapott egyet, és ettől lett ő a Digimon Császár. 2000-01-ben egy Holy Beast Digimon A Digivilágba teleportálja Ryot, aki megkapja Gennaitól a D-Terminálját, így fel tudja venni a kapcsolatot a valós világgal. Részt vesz a D-1 Tornán, mert aki azt megnyeri az kap egyet a Holy Beast Digimonok közül. Ryo nyer, és megint találkozik Milleniumonnal, aki elmondja neki, hogyha az egyikük meghal, akkor vele megy a másik is.

Ezután egy robbanás miatt elkerülnek egymástól. Ryo nem emlékszik arra, hogy ő kicsoda, és találkozik Monodramonnal, aki elviszi őt ENIAC-hoz, az első számítógépek egyikéhez, és az olyan képességgel ruházza fel Ryot, hogy az tudjon utazni a jövőben. Ryo megtudja, hogy Milleniumon el akarja pusztítani A DigiVilágot és ENIAC-ot. Ryo Monodramon Tamere lesz. Ryo az időutazás segítségével találkozik Gennaijal, Veemonnal és a Tamerekkel. Milleniumon Davis, Tai és Takato klónokat küldd a múltba akik kikapcsolják ENIAC-ot. Végül Ryo találkozik Milleniumonnal, aki elárulja, hogy Ryo lenne valójában az ő Tamere, de ez Cyberdramon miatt nem lehetséges.A két Digimon összeolvad, és egy DigiTojás lesz belőle. A DigiTojásból feltételezhetően a Partnere jött, elő, akiből Cyberdramon lett. Egy nap megjelenik a Valós Világban Cyberdramon, és Ryo D-powere. Cyberdramon azzal fenyegetőzik, hogy pusztítani fog a valós világban, ezért Ryo vele megy a DigiVilágba.

Első megjelenései: Anode/Cathode Tamer, Tag Tamer, D-1 Tamers, Brave Tamer, Digimon02: 23. rész, Digimon Tamers: 28. rész, Children’s Little War Game

Digimon partnerei: Agumon (Anode/Cathode Tamer), Veemon (Tag Tamers), Milleniumon (Brave Tamer), Monodramon (Tamers)

És ide egy kis bibi: Ha egy Ryo van, akkor egy picit összekuszálódott a története. tehát feltételezhető, hogy két Ryo van, két másik Dimenzióban de mind a kettő találkozott már Milleniummonnal!

 

A mappában található képek előnézete digimonos@eoldal.hu